BoxNow

Бъдещето на доставките

BOX NOW е най-новата куриерска услуга в България, която доставя само до собствена мрежа от Автоматични пощенски станции (автомати). Това ни позволява да предлагаме бърза и достъпна клиентска услуга. Автоматите на BOX NOW се намират винаги на ключово място в града, достъпни са 24/7 и се захранват от собствени соларни панели.

Нашия BOX NOW начин

24/7

Вземи твоята пратка лесно и удобно по всяко време на деня, всеки ден от седмицата.

Бързи

- Всички пратки се доставят в рамките на следващия ден от тяхното изпращане, на територията на цялата страна и в рамките на същия ден за специални райони (зона София, зона Варна, др.).

Достъпни

Благодарение на нашия иновативен бизнес модел, ние можем да предложим услуга на изключително конкурентни цени, както на нашите партньори, така и на крайните клиенти.

Зелени

- В BOX NOW се стремим да бъдем еколигични и устойчиви. Нашите автомати използват само слънчева енергия – факт, с който се гордеем и ни помага да допринасяме за намаляване на вредни емисии. Нашата куриерска услуга е по-ефективна, защото изминaваме по-малко километри доставяйки повече пратка.

За нашите клиенти

Потребителите не е нужно да чакат своята пратка вкъщи. Време е да ги "освободим" от чакането по опашки, за да вземат своята пратка, която благодарение на услугите на Box Now е достъпна навсякъде и по всяко време. Ние вярваме, че е нужно куриерите да се адаптират към графика на потребителя, а не потребителя да се съобразява с графика на куриера.

За нашите партньори

В съвременният динамичен, дигитален свят - клиентите са на един клик разстояние от това да намерят по-добра оферта.  Затова ние сме тук, за да помогнем на електронните магазини, които са наши партньори, да предложат по-добро потребителско преживяване, да предложат по-добро ценово предложение на своите клиенти, възползвайки се от нашите ниски цени и доставки в рамките на деня / в рамките на следващият ден.

Предлагаме ефективни решения на другите куриерски компании

Партньорство вместо конкуренция! BOX NOW е доверен бизнес партньор, който подпомага другите куриерски компании да диверсифицират и обогатят своите услуги. Предлагайки смесването на услуги адрес - адрес и адрес - автомат, може да разнообразите портфолиото си, задоволявайки нуждите на всеки един потребител