BoxNow

Все още изпитвате трудности с неуспешните доставки до адрес?

Предложете алтернатива в лицето на нашите автомати и същевременно намалете разходите си!

Искам да стана бизнес партньор

Услуга по препращане към BOX NOW автомат

Предложете удобно решение на Вашите клиенти като могат да изберат един от достъпните 24/7 автомати на BOX NOW като предпочитан от тях метод на доставка.

Неуспешна доставка

Пореден опит за доставка, оказал се неуспешен? Не се притеснявайте, изпратете пратката до някои от нашите автомати и спестете пари.

Възможност за доставка в слабонаселени райони

Можете да използвате автоматите на BOX NOW за райони, които не Ви носят печалба и същевременно да намалите времето за доставка.

Решение на проблема с пренатоварването

Не ви достигат куриери? Складът Ви е препълнен? Използвайте мрежата от доставчици и автомати на BOX NOW, вместо Вашите.

Превърнете неуспешната доставка в печалба

Оптимизирайте разходите, посредством препращането на пратките на Вашите клиенти към автоматите на BOX NOW, когато доставката до адрес е неуспешна. Можете да предложите на Вашите клиенти нашите автомати като алтернатива за взимане дори в момента, в който получите заявка за доставка.

Възползвайте се от BOX NOW за отдалечени райони

Знаем, че бързата доставка до отдалечени райони е трудна. BOX NOW разполага с голяма мрежа от автомати във всеки един район в страната. Възползвайте се от тази мрежа и подобрете Вашето време за доставка като същевременно намалите разходите си.

Управлявайте капацитета на складовете си

Вашият склад прелива от пратки или не ви достигат доставчици? Изберете BOX NOW за Ваш доверен бизнес партньор, който да Ви помогне да превъзмогнете тези предизвикателства.

Как да започнем съвместна работа?

Свържете се с нашите експрети и съгласувайте всекидневните си обеми и нужди. Ние ще Ви помогнем да доставите пратките до Вашите клиенти още по-бързо!

Свържете се с нас, за да станете наш партньор

Въпроси и Отговори

Местоположението на BOX NOW автоматите е съобразено изцяло с ежедневието на клиентите, по този начин те не изменят своите навици, за да вземат пратката си. Можете да откриете наши автомати пред супермаркети, бензиностанции, магазини, паркинги, бизнес сгради и други.

Най-големият размер пратка, който може да се побере в автомат е В: 36 см х Ш: 45 см х Д: 60 см с максимално тегло 20 килограма.


Предоставяме възможност за изпращане и получаване на три размера пратки: 

Малка (В: 8 см, Ш: 45 см, Д: 60 см)

Средна (В: 17 см, Ш: 45 см, Д: 60 см)

Голяма (В: 36 см, Ш: 45 см, Д: 60 см) с максимално тегло 20 килограма.

Опцията „Доставка с BOX NOW” трябва да бъде показана по същия начин, по който са и останалите методи за доставка в апликацията или интернет страницата на куриера.

Когато доставката до адрес е неуспешна, куриерската компания оставя пратката в най-близкия BOX NOW автомат. За да бъде възможно това е нужно уиджета на BOX NOW да бъде интегриран във вътрешното приложение на куриера,  така че той лесно да намери най-близкия автомат. BOX NOW уведомява крайния клиент чрез имейл и текстово съобщение, че поради неуспешна доставка до адрес, пратката се намира в най-близкия автомат.