BoxNow

Стани част от екипа на BOX NOW!

Ние мислим нестандартно и действаме дръзко. Имаме мисия да променим пазара на куриерски услуги из основи, но не можем да го постигнем без суперсилите на хората в нашия екип.

Нашите ценности

Ние вярваме и полагаме усилия да действаме в съответствие с нашите ценности.

Отворени към нови идеи

В BOX NOW се насърчава споделянето на твоите нестандартни идеи. Ввярваме, че добрата работна атмосфера изисква открита комуникация, обратна връзка и дискусия.

Растем заедно

Освен да увеличаваме броя на служителите си, ние се стараем да развиваме настоящите. Насърчаваме обучението между отделите, вътрешната ротация и активното кариерно развитие.

Мечтаем мащабно

Насочваме се към звездите и се целим в луната. Настойчиво преследваме целите си, като същевременно оставаме отворени към нови.

Действаме бързо

Реагираме бързо към предизвикателствата, без да жертваме критичното мислене. Взимаме ефективни решения, базирани както на данни, така и на интуиция.

Кариера при нас

Как да кандидатствам:

Ако намирате тази възможност предизвикателна за вас и проявявате интерес, изпратете ни актуална автобиография на английски език + линк към профила си в LinkedIn на нашия имейл: [email protected]

Ние ще подходим с професионализъм и уважение към вашата кандидатура и ще запазим нейната конфеденциалност. Ще се свържем само с избраните кандидати.